Enthousiast en met een frisse blik

 

Wereldwijd werken er ruim 260 mensen bij HZPC; enthousiastelingen die onder andere gespecialiseerdzijn in het telen van aardappelen, research & development, sales, marketing, logistiek,  financiën,  ICT e.a

Ontwikkelingen op allerlei vakgebieden gaan razendsnel, daarom verwachten wij dat iedereen zichzelf steeds blijft ontplooien. Niet eens altijd door trainingen en opleidingen, maar ook door excursies naar andere bedrijven, bezoeken van beurzen of seminars of een tijdelijke uitwisseling met een andere vestiging.

 

Wij zijn een groeiend internationaal bedrijf met ambities en hebben daarom steeds nieuwe mensen nodig voor verschillend functies.
Is er op dit moment geen (passende) vacature, maar denk je iets te kunnen bijdragen aan onze organisatie? Stuur dan een open sollicitatie met CV en motivatie naar vacature@hzpc.nl

 

 

Stage of afstudeeropdracht

Een frisse kijk op de zaken, daar zijn we altijd naar op zoek. Ben je student en zoek je nog een stage of afstudeerplaats? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor korte of langere termijn.

Hou je van aanpakken en durf je je mening te geven? Mail ons dan in welke richting je een stage of afstudeeropdracht zoekt en wie weet kun je ons wereldwijde team binnenkort komen versterken!

 

Adri de Vries - HR adviseur

Jan Visser - HR adviseur

Koenraad Witteveen - HR manager

IVORY RUSSET

 

 

 

Klik op bovenstaande afbeelding om ons duurzaamheidsverslag te bekijken!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.