november 16, 2015

Mediabericht

Joure (NL), 14 november 2015 – De certificaatkoers van HZPC Holland bv, wereldleider in aardappelveredeling en pootgoedhandel, is na Beursdag November 2015 vastgesteld op € 124,45 (gedaan, bieden). Er werden tijdens deze laatste beursdag 5.563 van de 783.725 uitstaande certificaten verhandeld.

september 21, 2015

Uiteraard bent u ook dit jaar weer van harte welkom tijdens onze HZPC Potato Days.

Dit jaar worden deze gehouden op donderdag 5 en vrijdag 6 november. 

oktober 20, 2015

Challenger kent een breed scala aan mogelijkheden. Geschikt voor friet, tafel en export, deze multifunctionele aardappel wel een soort 'alleskunner'.

 

Maar wat kunt u als teler doen om een optimaal rendement te behalen?
Bekijk de tips met betrekking tot poten, bemesting, oogst en bewaring in de folder.

oktober 10, 2015

Mediabericht

Joure (NL), 10 oktober 2015 – HZPC Holland bv, wereldleider in aardappelveredeling, maakt bekend dat tijdens de aandeelhoudersvergadering van 8 oktober jl. het dividend op HZPC-certificaten is bepaald op € 3,75. HZPC wist te plussen in een moeilijke markt: de brutomarge over boekjaar 2014/15 is vastgesteld op € 41,3 mln; het nettoresultaat op € 4,5 mln. HZPC is tevreden dat het er in deze markt in is geslaagd zijn doelstelling te realiseren om telers een concurrerende prijs te betalen, en certificaathouders een gezond rendement te bieden.

september 07, 2015

Op zaterdag 3 oktober doet onze afdeling HZPC R&D mee aan het Weekend van de Wetenschap.

In de werkruimte van de kas zullen diverse afdelingen zich presenteren en kom je onder andere te weten: “Hoe kun je DNA meten? Hoe ziet aardappelzaad er uit onder een microscoop? Hoe meet je textuur? En natuurlijk; Hoe smaken de lekkerste frites van HZPC?”

CHALLENGER

 

 

 

Klik op bovenstaande afbeelding om ons duurzaamheidsverslag te bekijken!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.