oktober 17, 2014

Uitnodiging HZPC Potato Days

Op 6 en 7 november is ons hoofdkantoor in Joure open voor publiek! Iedereen die geïnteresseerd is in aardappelen is welkom om langs te komen om de nieuwste aardappelrassen te bekijken en collega's uit de aardappel sector te ontmoeten.

Nieuw dit jaar is de informatiedag voor studenten van agrarische opleidingen (HBO & WO). Studenten kunnen zich opgeven voor deze dag door een mail te sturen naar: jasper.derks@hzpc.nl

Je bent hartelijk welkom! Hopelijk tot dan!

 

 

oktober 11, 2014

persbericht
Joure (NL), 11 oktober 2014 – HZPC Holland bv, wereldleider in aardappelveredeling, maakt bekend dat tijdens de aandeelhoudersvergadering van 9 oktober jl. het dividend op HZPC-certificaten is vastgesteld op €7,50.

september 11, 2014

Wilt u ook de aardappelposter uit de Agro & Food uitgave van Media Planet ontvangen?
Stuur dan een mail met uw adres gegevens naar info@hzpc.nl met als onderwerp: poster

 

We verzamelen de aanvragen en rond half oktober versturen we de posters.

september 11, 2014

persbericht

HZPC stelt Rungis aan voor distributie Perupas oer-aardappelen


Joure (NL), 9 september 2014 – HZPC, wereldleider in aardappelveredeling, is een exclusieve distributieovereenkomst aangegaan met horeca-groentenspecialist Rungis. De overeenkomst geldt voor de Nederlandse markt en betreft de bijzondere productgroep van Perupas gekleurde oer-aardappelen.

augustus 26, 2014

persbericht

Joure (NL), 26 augustus 2014 - HZPC heeft besloten om zijn deelneming in HZPC Sverige ab (Zweden, Billdal) te beëindigen. Reden is de onvoldoende rendabiliteit, die wordt veroorzaakt door de trage modernisering van de Zweedse pootaardappelmarkt; het terugzakken van traditionele rassen; en een achterblijvende acceptatie van nieuwe rassen. Via verscheidene distributeurs blijft HZPC met zijn eigen rassen actief op de Zweedse pootgoedmarkt.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.