september 11, 2014

Wilt u ook de aardappelposter uit de Agro & Food uitgave van Media Planet ontvangen?
Stuur dan een mail met uw adres gegevens naar info@hzpc.nl met als onderwerp: poster

 

We verzamelen de aanvragen en rond half oktober versturen we de posters.

september 11, 2014

persbericht

HZPC stelt Rungis aan voor distributie Perupas oer-aardappelen


Joure (NL), 9 september 2014 – HZPC, wereldleider in aardappelveredeling, is een exclusieve distributieovereenkomst aangegaan met horeca-groentenspecialist Rungis. De overeenkomst geldt voor de Nederlandse markt en betreft de bijzondere productgroep van Perupas gekleurde oer-aardappelen.

augustus 26, 2014

persbericht

Joure (NL), 26 augustus 2014 - HZPC heeft besloten om zijn deelneming in HZPC Sverige ab (Zweden, Billdal) te beëindigen. Reden is de onvoldoende rendabiliteit, die wordt veroorzaakt door de trage modernisering van de Zweedse pootaardappelmarkt; het terugzakken van traditionele rassen; en een achterblijvende acceptatie van nieuwe rassen. Via verscheidene distributeurs blijft HZPC met zijn eigen rassen actief op de Zweedse pootgoedmarkt.

juni 14, 2014

persbericht

Joure (NL), 14 juni 2014 – HZPC Holland bv, wereldleider in aardappelveredeling, betaalt zijn pootgoedtelers in de Nederlandse pool € 33,42 per 100 kilo over Oogst 2013. Deze definitieve uitbetalingsprijs ligt iets boven de prognoseprijs van € 33 die HZPC eind februari van dit jaar bekend maakte. De prijs is de hoogste vijfjaarsprijs die HZPC zijn telers kan bekendmaken, wat bij een goede gemiddelde teeltopbrengst leidt tot uitstekende financiële hectareopbrengsten.

mei 17, 2014

Joure (NL), 17 mei 2014

Tijdens de beursdag van vrijdag 16 mei jongstleden is de HZPC‑certificaatkoers  vastgesteld op € 93,50 (gedaan, bieden). Dat is 10 procent meer dan de koers van de vorige beursdag van november 2013.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.