Colomba
Colomba levert een hoge opbrengst, is gemakkelijk te telen, te bewaren en kan de ster zijn in verschillende smaakvolle soorten gerechten. Colomba is een laagcalorisch aardappelras en sluit daarmee perfect aan bij de behoefte van consumenten.
Waarom Colomba
- Vroege rijptijd met een vroege knolzetting
- Erg mooie heldere schil
- Goede opbrengst
- Vroeg huidvast
- Goede resistentie tegen schurft
Sectoren
Eigenschappen
Schilkleur
Rijptijd
Kooktype
Download teeltadvies
- Colomba Traditional Fresh (Nederlands)
- Colomba France (Nederlands)
- Colomba The Netherlands Vroege Teelt (Nederlands)
-
Andere talen
- Colomba Traditional Fresh (Engels)
- Colomba France (Engels)
- Colomba The Netherlands Vroege Teelt (Engels)
- Colomba Traditional Fresh (Spaans)
- Colomba France (Spaans)
- Colomba The Netherlands Vroege Teelt (Spaans)
- Colomba Traditional Fresh (Duits)
- Colomba France (Duits)
- Colomba The Netherlands Vroege Teelt (Duits)
- Colomba Traditional Fresh (Frans)
- Colomba France (Frans)
- Colomba The Netherlands Vroege Teelt (Frans)
- Colomba Traditional Fresh (Frans)
- Colomba France (Frans)
- Colomba The Netherlands Vroege Teelt (Frans)
- Colomba Traditional Fresh (Nederlands)
- Colomba France (Nederlands)
- Colomba The Netherlands Vroege Teelt (Nederlands)
- Colomba Traditional Fresh (Italiaans)
- Colomba France (Italiaans)
- Colomba The Netherlands Vroege Teelt (Italiaans)
- Colomba Traditional Fresh (Portugees)
- Colomba France (Portugees)
- Colomba The Netherlands Vroege Teelt (Portugees)
Artikel: van het laboratorium in Metslawier tot de teler in India