Met meer dan 10 vestigingen in Europa en daarbuiten, zijn wij wereldwijd leverancier van pootgoed in de verschillende sectoren. Samen met onze ruim 300 medewerkers, 800 telers en 55 kwekers willen we het aanbod van nieuwe, specifieke rassen blijven verbeteren.

De ruim 800 bij ons aangesloten telers uit alle productie gebieden oogsten gezamenlijk ca. 400.000 ton pootgoed per jaar, pootgoed dat voldoet aan de extra hoge kwaliteitsnorm die wij hanteren.

Sectoren, specialisten aan het werk

Binnen onze organisatie kennen wij de verdeling in vijf afnemers sectoren: Traditional, French Fries, Crisps, Peeled en Retail Fresh.

De medewerkers binnen een sector hebben specifieke kennis omtrent de wensen van onze afnemers, zodat een goede samenwerking op basis van kennis en begrip mogelijk is.

Ook bij R&D kennen we de wensen en behoeften vanuit de sectoren en zorgen de sectorveredelaars voor de juiste nieuwe rassen.

De wetenschap staat nooit stil en vraagstukken van nú zullen in de toekomst wellicht zijn opgelost. Ook de kennis van aardappelen wordt steeds groter.

CHALLENGER

 

 

 

Klik op bovenstaande afbeelding om ons duurzaamheidsverslag te bekijken!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.