CARLITA

SectorRetail Fresh
KooktypeAB - Vrij vastkokend
RijptijdVroeg
Opbrengst rijpVrij hoog
GrofheidZeer grof
KnolvormRond-ovaal / Ovaal
Knolaantal9-11
Vleeskleur na kokenGeel
SchilkleurGeel
BessenWeinig
KiemrustGemiddeld
OpkomstNormaal
Sencor gevoeligheidVrij gevoelig
LoofontwikkelingMatig
BlauwgevoeligheidNiet gevoelig
OnderzeeërvormingVrij gevoelig
OWG327
Aardappelmoeheid Ro1Resistent
Aardappelmoeheid Ro2/3Resistent
Wratziekte fysio 1Resistent
KringerigheidHoog resistent
Phytophthora loofVatbaar
Phytophthora knolWeinig vatbaar
AlternariaVatbaar
SchurftResistent
PoederschurftVatbaar
YN-virusVatbaar
Yntn-virus knoltolerantieMatig gevoelig
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.