INNOVATOR

SectorRetail Fresh
KooktypeB - Iets kruimig
RijptijdMidden vroeg
Opbrengst rijpGoed
GrofheidGrof
KnolvormOvaal / Lang-ovaal
Knolaantal9-11
Vleeskleur na kokenLicht geel
SchilkleurBruin
BessenWeinig
KiemrustGemiddeld
OpkomstNormaal
Sencor gevoeligheidGevoelig
LoofontwikkelingGoed
BlauwgevoeligheidVrij gevoelig
OnderzeeërvormingNiet gevoelig
OWG389
Aardappelmoeheid Ro1Vatbaar
Aardappelmoeheid Ro2/3Vatbaar
Aardappelmoeheid Pa2Resistent
Aardappelmoeheid Pa3Resistent
Wratziekte fysio 1Resistent
Wratziekte fysio 2Vatbaar
Wratziekte fysio 18Vatbaar
KringerigheidVatbaar
Phytophthora loofVatbaar
Phytophthora knolWeinig vatbaar
AlternariaResistent
SchurftWeinig vatbaar
PoederschurftWeinig vatbaar
YN-virusVatbaar
Yntn-virus knoltolerantieWeinig gevoelig
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.