MOZART

SectorTraditional
KooktypeAB - Vrij vastkokend
RijptijdMidden laat
Opbrengst rijpVrij hoog
GrofheidGrof
KnolvormOvaal
Knolaantal12-14
Vleeskleur na kokenGeel
SchilkleurRood
BessenGeen
KiemrustGemiddeld
OpkomstTraag
Sencor gevoeligheidWeinig gevoelig
LoofontwikkelingGoed
BlauwgevoeligheidNiet gevoelig
OnderzeeërvormingNiet gevoelig
OWG373
Aardappelmoeheid Ro1Resistent
Aardappelmoeheid Ro2/3Vatbaar
Wratziekte fysio 1Resistent
Wratziekte fysio 2Vatbaar
KringerigheidResistent
Phytophthora loofWeinig vatbaar
Phytophthora knolWeinig vatbaar
SchurftResistent
PoederschurftWeinig vatbaar
YN-virusResistent
Yntn-virus knoltolerantieTolerant
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.