TRIPLO

SectorOrganic
KooktypeB - Iets kruimig
RijptijdMidden vroeg
Opbrengst rijpVrij hoog
GrofheidGrof
KnolvormRond-ovaal / Ovaal
Knolaantal9-11
Vleeskleur na kokenLicht geel
SchilkleurGeel
BessenWeinig
KiemrustVrij kort
OpkomstVlot
Sencor gevoeligheidGevoelig
LoofontwikkelingGoed
BlauwgevoeligheidWeinig gevoelig
OnderzeeërvormingNiet gevoelig
OWG380
Aardappelmoeheid Ro1Resistent
Aardappelmoeheid Ro2/3Vatbaar
Wratziekte fysio 1Resistent
Wratziekte fysio 2Vatbaar
Wratziekte fysio 6Vatbaar
Wratziekte fysio 18Vatbaar
KringerigheidResistent
Phytophthora loofVatbaar
Phytophthora knolWeinig vatbaar
SchurftVatbaar
PoederschurftZeer vatbaar
YN-virusResistent
Yntn-virus knoltolerantieGevoelig
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.