VIVALDI

SectorRetail Fresh
KooktypeAB - Vrij vastkokend
RijptijdMidden vroeg
Opbrengst rijpVrij hoog
GrofheidGrof
KnolvormOvaal
Knolaantal12-14
Vleeskleur na kokenLicht geel
SchilkleurGeel
BessenGeen
KiemrustGemiddeld
OpkomstNormaal
Sencor gevoeligheidWeinig gevoelig
LoofontwikkelingGoed
BlauwgevoeligheidWeinig gevoelig
OnderzeeërvormingWeinig gevoelig
OWG336
Aardappelmoeheid Ro1Vatbaar
Aardappelmoeheid Ro2/3Vatbaar
Aardappelmoeheid Pa3Vatbaar
Wratziekte fysio 1Resistent
Wratziekte fysio 2Vatbaar
KringerigheidHoog resistent
Phytophthora loofVatbaar
Phytophthora knolResistent
SchurftVatbaar
PoederschurftVatbaar
YN-virusResistent
Yntn-virus knoltolerantieGevoelig
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.