Traditional › HZPC

Traditional

Sector Traditional investeert in relaties en kennis

Wij zijn wereldmarktleider in de sector Traditional, waar aardappelen onbewerkt, rechtstreeks van het land aangeboden worden. In veel gebieden op de wereld worden aardappelen verhandeld op de dagelijkse markt. Grote robuuste knollen liggen keurig opgestapeld tussen kleurrijke groente en fruit. De telers in deze gebieden zijn trots op hun producten en vragen ons om rassen met goede droogteresistentie, opbrengstzekerheid en een goede bewaarbaarheid.
 

Goede relaties

Onze sterke positie op de Traditional-markt is te danken aan onze hoge kwaliteit pootgoed en ons sterke distributienetwerk. De sector Traditional werkt in plattelandsgebieden over de hele wereld en heeft regelmatig te maken met het ontbreken van georganiseerde structuren en met politieke instabiliteit. Wij investeren daarom nadrukkelijk in het onderhouden van goede relaties met lokale ketenpartners. De betrouwbaarheid van onze leveringen is daardoor zeer hoog.
 

Teelt advies

Naast het jarenlang leveren van pootgoed van de hoogste kwaliteit, geven wij in veel landen ook ondersteuning op het gebied van teelttechniek en teeltbegeleiding. Zo presteren onze rassen optimaal en is de teler zeker van een geslaagde oogst.