Werken bij HZPC › HZPC

Werken bij HZPC

Grenzeloos belangrijk werk

Als HZPC-collega draag je bij aan de ontwikkeling van verantwoorde voeding voor een groeiende wereldbevolking. Wij willen mondiaal een bijdrage leveren aan de verbetering van aardappelteelt, want onze aardappelen vormen een belangrijke basis voor gezonde voeding voor miljoenen mensen.

Met dit doel voor ogen werken 320 enthousiaste collega’s binnen 14 internationale vestigingen. Zij zijn gespecialiseerd in aardappelteelt, onderzoek, verkoop, logistiek, marketing en markt ontwikkeling.

De intensieve onderlinge samenwerking tussen medewerkers uit verschillende landen maakt onze bedrijfscultuur speciaal. Onze bedrijfscultuur is open: we werken in een informele sfeer en met respect voor elkaar en voor onze aarde. Duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel.

Wij zijn een internationaal bedrijf met ambitie en zoeken regelmatig talentvolle nieuwe collega’s die met ons willen meebouwen aan een gezamenlijke toekomst. Als jij onze waarden en doelen deelt, bieden wij je een interessante loopbaan en helpen we jou in je persoonlijke ontwikkeling.