Onze liefde voor friet
Trends in voeding komen en gaan. Maar de liefde voor friet blijft. Sterker nog: in Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika is een sterke groei te zien in de frietconsumptie. Samen met onze partners zijn we op zoek naar de beste oplossingen voor Quick Service Restaurants, Food service/catering, Retail en de markt voor versgesneden friet.
Met minder nemen we geen genoegen
Wij zetten ons in voor de ontwikkeling en de verbetering van de beste rassen voor onze sector. Opbrengstzekerheid, kwaliteit en consistentie zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten. Onze frietrassen moeten wereldwijd kunnen worden geteeld en in verschillende klimaten goede resultaten opleveren. We werken continu aan het verbeteren van onze rassen en teelt, om zo tot een optimaal rendement tijdens de verwerking te komen. Met minder nemen we geen genoegen.
Uitgelicht concept: Tiger
Een knapperige bite, maar smeuïg van binnen: onze Tiger is iets speciaals. Met z’n geweldige smaak, is Tiger een ras dat perfect is voor verschillende food-service producten. Vers of bevroren, met of zonder schil. Tiger is geschikt voor frietfabrieken, verse friet, foodservice/catering en voor restaurants.
Veelbelovende rassen
Dit is slechts een greep uit onze toekomstbestendige rassen voor de aardappelteelt. We streven ernaar dat iedereen altijd en overal kan genieten van de best mogelijke aardappelen. Eindeloze rassen die voldoen aan de verwachtingen van verschillende markten. Geoptimaliseerd voor lokale groeiomstandigheden.