Organisatie › HZPC

Organisatie

Investeren in de toekomst is net zo belangrijk als de business van vandaag. Daarom heeft HZPC gekozen voor een organisatiestructuur die waarborgt dat zowel de bekende bedrijfsactiviteiten als kansrijke projecten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Strategic Business Area Europe

Binnen HZPC zijn twee belangrijke business units die onder HZPC Holding vallen. De eerste, Strategic Business Area Europe, omvat alle bedrijfsactiviteiten binnen Europa én vanuit Europa naar andere landen. De business unit is gericht op het verder uitbreiden van de pootaardappelenverkoop door het vergroten van marktaandeel in verschillende landen.
 

Strategic Business Development Areas

De tweede business unit, Strategic Business Development Areas, is gericht op het opschalen van kansrijke projecten, zoals business-ontwikkelingen in gebieden buiten Europa of het vermarkten van ideeën en producten. Deze business unit is een kweekvijver voor geselecteerde projecten die veel managementaandacht nodig hebben om hun potentieel te bereiken. Zodra deze projecten zijn ontwikkeld en goed lopen, worden ze overgedragen aan de reguliere bedrijfsvoering.